Powered By Blogger

divendres, 22 de juliol de 2011

ELS DOS PERSONATGES DIGITALS DE COOPERIS.Ràdios

Els dos personatges permanents de COOPERIS. Ràdios són digitals:

La persona menor d'edat.- El/la TATIREV, infant digital que acompanya a Ferran 3 en els actes culturals públics, són Actes Mentals per la pau i per la llengua. Nasquè a Scala Dei en 1987, vet aquí que li posarem Tatirev Montsant. En 1991, als 4 anys apareix per primera vegada a la ràdio, en 1992, l'apadrina Josep Maria Tarrasa i es completa el seu nom i cognoms: Tatirev Montsant Pelacanyes. Malgrat el temps passi, la seva veu ha quedat com un/una infant de quatre anys. Està afectat de deficiència auditiva i s'expressa amb frases molt elementals.

Quan està en públic ho fa navegant dins de la seva nau NAGOTA, que visualment s'assembla més a una microgravadora digital que viatge per l'espai del nostre univers.

Per parlar amb ell/ella ja que pot ser nen o nena, s'ha de cridar una mica, ja que ell/ella, Tatirev, no importa el sexe que tingui davant la igualtat d'oportunitats, és una mica sord/a.

La persona major d'edat.- Doctor MAPEL FIT és un personatge digital, invisible i mut que no es presenta mai en públic, ja que no es veu. Sempre que ho fa es comunica digitalment per escrit i als estudis de ràdio ho fa amb signes, on el presentador del programa té la capacitat de veure'l. El Dr. dona opinions científiques i més concretament fa interpretacions de fets segons els principis de Decisiologia. Per això li diem Dr. MAPEL FIT EL DECISIÒLEG. També el Dr. Decisiòleg o el Dr. Màpel.

La lectura dels seus textos i dels seus gestos i signes la fa el presentador dels programes En Ferran 3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada