Powered By Blogger

dimarts, 19 de juliol de 2011

ESTIU AL PRIORAT

CERADAI de Catalunya en el Priorat.
Entitat impulsora i membre de “””C Ó^Ò per IS)))...
COOPERACIÓ PER PROJECTES EN LA INCLUSIÓ social, la convivència democràtica activa i la conservació i millora del nostre patrimoni www.cooperis.cat

CABACÉS I EL LLOAR
Celebrem el nostre XXV aniversari de CERADAI de Catalunya

El proper dia 31 de juliol celebrem el nostre 25 aniversari, 1986-2011 de CERADAI de Catalunya, ho farem primer el dia 30 de juliol a les 08 de la tarda al casal del poble del Lloar, en un acte d’homenatge a l’escriptor local Jaume Sabaté pels seus 85 anys, parlarem dels Masos del poble i a favor de l’espai natural local dels Rogerals.

El dia 31 de juliol a Cabacés presentarem l’exposició de produccions d’art i de llibres d’autors de fills del poble, residents o estiuencs. Aquesta exposició ALL (Art Literatura Local) durarà fins el dia 15 d’agost, dins de la qual es podrà veure i tastar la pluralitat de produccions.

El dia 01 d’agost també a Cabacés iniciarem el X campionat d’escacs local i el dia 05 d’agost en OLI (Oralitat Lectura Interactiva) el Dr. Josep Cid i Sans ens delectarà oralment sobre “els trucs de la medicina” a la sala del Cafè a la tarda.

Entre els dies 01 i 07 d’agost es faran entrevistes públiques a diversos veïns del poble. Les quals junt amb la resta del programa d’estiu es gravaran i s’emetran dins del programa de ràdio Falset del proper 15 d’octubre a les 4 de la tarda en directe “””prioremPRIORAT)))... que dirigeix i presenta en Josep Maria Ferran i Torrent.

Es recorda que J.M. Ferran ha estat presentat per aclamació popular candidat al premi Memorial per la Pau pels seus 35 anys de trajectòria a favor d’iniciatives per la plena llibertat d’expressió amb ganes de ser acollides per tots els sentits: vista: blocs, actes culturals; oïda: programes de ràdio i xerrades col·loqui, tacte: apretades de mans i abraçades en les conferències interactives, olor de les visites de boscos i paisatges i tast dels productes locals: vi i oli etc.
Més informació: www.cooperis.cat i http://blocs.xtec.cat/candidat i http://blocs.xtec.cat/candidatura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada